Fritz!Box 7490 modem voor ADSL en VDSL

De FRITZ!Box 7490 is het nieuwe vlaggenschip van de FRITZ!Box-serie van AVM. Samen met de 7360, is dit de eerste alternatieve modem die officieel erkend is als VDSL-modem in België.  Als topmodel met gigabit-snelheid, de modernste hardware en een veelvoud aan technologische highlights biedt de FRITZ!Box 7490 alles voor een uiterst snel thuisnetwerk en laat het geen enkele wens onvervuld.

Hier vindt u de belangrijkste eigenschappen op een rijtje :

• Annex A/B compatibele ADSL, ADSL2+ en VDSL2 modem/router
  • IPv6 ondersteuning
  • Dual-WLAN AC +N met 1.300 Mbps (5 GHz) + 450 Mbps (2,4 GHz) voor gelijktijdig gebruik van beide WLAN-frequenties
  • Mogelijkheid om eenvoudig en snel computers, laptops, gameconsoles, ... draadloos of via 1 van de 4 Ethernet poorten (4 x 1 Gbps) met elkaar in een netwerk te verbinden
  • 2 USB 3.0 aansluitpoorten om netwerk nog verder uit te breiden (printer, harde schijf, USB-stick, USB-hub, ...)
  • Meerdere veiligheidsfuncties: geïntegreerde firewall, WPA2-encryptie, mogelijkheid tot websiteblokkering, ...
  • Ingebouwde VPN-server maakt thuiswerken mogelijk
  • Voordelig telefoneren via internet met VoIP of via de analoge of ISDN telefoonlijnWist u dat er een FRITZ!App Fon voor Android of iOS beschikbaar is voor uw smartphone? Op die manier kan u binnen uw bedrijf met uw smartphone bellen via edpnet telephony. U kan hier de App downloaden en configureren
  • Meerdere telefoonaansluitingen:  + tot 6 DECT-handsets aanmeldbaar + 2 analoge en 1 ISDN aansluitpoorten voor een telefoon, fax of antwoordapparaat + IP-telefoons.
  • Kan dienst doen als telefooncentrale: + gesprekken in wacht zetten + doorverbinden + meerdere nummers toewijsbaar per aangesloten toestel + conference call + ...
  • Ingebouwd antwoordapparaat (5 voicemailboxen) en e-mail doorstuurfunctie voor ingesproken berichten en ontvangen faxberichten
  • Beheer van maximaal 20 SIP accounts (SIP adressen)
  • SIP user agent client / SIP user agent server (VoIP) conform RFC 3261
  • Uitgebreide gebruiksvriendelijke configuratie- en beheersmodule
  • Energievriendelijk: meerdere energiebesparende instellingen mogelijk
* Bestelt u de FRITZ!Box 7490 modem apart, dan betaalt u €269,00 incl. BTW (€222,31 excl. BTW) Posted on May 29, 2015 | Tags:

4855 KL Walsoorden
  • Openingsuren: Ma-Vrij, 9u - 17u