FRITZ!WLAN Repeater 300E

FRITZ!WLAN Repeater 300E voor €79 incl. BTW (€65,30 excl. BTW)

U vindt het bereik van uw draadloos netwerk onvoldoende?
U wenst een bijkomend toestel (TV, set-top box,…), met netwerkaansluiting, op uw draadloos netwerk plaatsen?
U houdt van simpele en effectieve oplossingen?
U houdt niet van kabels en andere ingewikkelde installatie accessoires?
U heeft een vrij stopcontact?

Dan is de FRITZ!WLAN Repeater 300E wat u nodig heeft, want dit toestel:

• vergroot het bereik van uw WLAN-netwerk met een simpele druk op de knop...
  • is perfect afgestemd op de FRITZ!Box WLAN producten (7340, 7360, ...), doch ook perfect bruikbaar met WLAN routers van andere merken
  • kan makkelijk geïnstalleerd worden dankzij WPS (Wi-Fi Protected Setup) of via een eenvoudige online installatieprocedure indien uw modem geen ingebouwde WPS functie heeft
  • maakt via WLAN N draadloze snelheden tot wel 300 Mbit/s mogelijk
  • is compatibel met alle gangbare WLAN frequenties (802.11n (300 Mbit/s), 802.11g/a (54 Mbit/s) en 802.11b (11 Mbit/s)
  • werkt op de 2,4 Ghz (802.11n/g/b) of de 5 Ghz (802.11n/a) frequentieband (dual band)
  • garandeert maximale WLAN-beveiliging: encryptie in overeenstemming met WPA1, WPA, WEP-128 en WEP-64
  • wordt geleverd met een geïntegreerde gigabit-interface (10/100/1000 Mbit/s) om eender welk apparaat met een LAN-poort WLAN-functionaliteit te geven
  • is compact ontworpen (afmetingen: 101x76x76mm – gewicht: 150gr) om te werken op ieder normaal stopcontact
  • wordt 'installatie-klaar' geleverd in een doos met daarin een FRITZ! WLAN Repeater 300E, een netwerkkabel en duidelijke installatie-instructies
Posted on May 29, 2015 | Tags:

4855 KL Walsoorden
  • Openingsuren: Ma-Vrij, 9u - 17u