FRITZ!WLAN Repeater 1160

De FRITZ!WLAN Repeater 1160 vergroot snel en eenvoudig de reikwijdte van het WiFi-netwerk. Dankzij dual-band WiFi AC + N is gegevensoverdracht met tot 866 Mbit/s in het 5 GHz-netwerk en 300 Mbit/s in het 2,4 GHz-netwerk tegelijk mogelijk.

De FRITZ!WLAN Repeater 1160 ondersteunt de eenvoudige, automatische aanmelding via het zogenoemde WPS-procedé. Voor de instelling is een druk op de knop voldoende: de Repeater en een voor WPS geschikte router zoals de FRITZ!Box worden dan automatisch met elkaar verbonden. De FRITZ!WLAN Repeater neemt de juiste WiFi-instellingen over en is meteen gebruiksklaar.

De FRITZ!WLAN Repeater 1160 vergroot snel en eenvoudig de reikwijdte van het WiFi-netwerk. Dankzij dual-band WiFi AC + N is gegevensoverdracht met tot 866 Mbit/s in het 5 GHz-netwerk en 300 Mbit/s in het 2,4 GHz-netwerk tegelijk mogelijk.

De FRITZ!WLAN Repeater 1160 ondersteunt de eenvoudige, automatische aanmelding via het zogenoemde WPS-procedé. Voor de instelling is een druk op de knop voldoende: de Repeater en een voor WPS geschikte router zoals de FRITZ!Box worden dan automatisch met elkaar verbonden. De FRITZ!WLAN Repeater neemt de juiste WiFi-instellingen over en is meteen gebruiksklaar.

The FRITZ!WLAN Repeater 1160 is exactly what you need because it:

• vergroot het bereik van uw WLAN-netwerk met een simpele druk op de knop...
  • maakt via WLAN N draadloze snelheden tot wel 866 Mbit/s mogelijk
  • is compatibel met alle gangbare WLAN frequenties: 802.11ac (1300 Mbit/s), 802.11n (450 Mbit/s), 802.11g (54 Mbit/s) en 802.11b (11 Mbit/s)
  • werkt op de 2,4 Ghz (802.11n/g/b) of de 5 Ghz (802.11n/a) frequentieband (dual band)
  • garandeert maximale WLAN-beveiliging: encryptie in overeenstemming met WPA1, WPA, WEP-128 en WEP-64
  • Ondersteunt het internetprotocol IPv6
  • is perfect afgestemd op alle FRITZ!Box producten (doch ook perfect bruikbaar met WLAN routers van andere merken)
  • kan makkelijk geïnstalleerd worden dankzij WPS (Wi-Fi Protected Setup) of via een eenvoudige online installatieprocedure indien uw modem geen ingebouwde WPS functie heeft
  • is compact ontworpen (afmetingen: 76,5 x 155 x 62,6 mm – gewicht: 151 gr) om te werken op ieder normaal stopcontact
  • wordt 'installatie-klaar' geleverd in een doos met daarin een FRITZ! WLAN Repeater 1160, een netwerkkabel en duidelijke installatie-instructies

Last updated on Mar 07, 2019 | Tags: