Hoe installeer ik edpnet digitv met een insteekmodule

Voordat u uw insteekmodule kunt installeren dient u eerst uw smartcard te activeren.

Als de smartcard is geactiveerd kunt u beginnen met het installeren van de insteekmodule.

Heeft u een recente plasma-, LCD- of LED-televisie? Dan heeft u wellicht een DVB-T-ingang, en is dit de juiste oplossing.

Wat vind ik in dit pakket?

Hoe installeer ik edpnet digitv met een insteekmodule Hoe installeer ik edpnet digitv met een insteekmodule Hoe installeer ik edpnet digitv met een insteekmodule
Insteekmodule Antenne Stroomadapter

Hoe installeer ik het pakket?

Voordat u kunt beginnen met de installatie, dient u drie dingen te weten over uw televisietoestel:

• waar uw DVB-T-aansluiting zich bevindt op uw tv;
  • waar uw antenneaansluiting zich bevindt;
  • op welk kanaal u moet afstemmen voor weergave van de DVB-T-aansluiting.

Raadpleeg bij twijfel de handleiding van uw televisietoestel.

1. Zet de televisie uit.

2. Stop de smartcard in de meegeleverde insteekmodule.
   Let er op dat de chip aan de bovenkant zit.

Hoe installeer ik edpnet digitv met een insteekmodule

3. Plaats de insteekmodule met daarin de smartcard in de DVB-T-aansluiting van uw televisie.
   Bij correcte plaatsing zit de insteekmodule stevig vast in de televisie.

4. Sluit de antenne aan op de antenne-ingang van uw televisie.

5. Sluit de stroomadapter van de antenne aan op een stopcontact.

6. Zet de televisie aan.

7. Stem af op de DVB-T-aansluiting (kanaal).

8. U kunt nu digitaal televisie kijken!

Veel kijkplezier!

edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Edpnet gebruikt ook commerciële/advertentiecookies die worden gebruikt om advertenties op websites van derden te personaliseren. Deze cookies zijn standaard uitgeschakeld. Maar u kunt ervoor kiezen om ze hieronder in te schakelen. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details.

Cookies instellen
Commerciële/advertentie cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Het is de bedoeling om edpnet-advertenties, die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker, weer te geven op derde partij websites. Wie deze derde partijen zijn, kan je lezen in onze Cookie Policy.