Edpnet, uw telco partner

Edpnet is een onafhankelijke telecomprovider. Wij zijn geen onderdeel van een andere provider maar staan al meer dan 15 jaar stevig in onze eigen schoenen en werken dag en nacht (nee, slapen staat niet bovenaan ons to do-lijstje) om onze klanten de beste service in combinatie met de beste prijs aan te bieden.

Kortom, edpnet is een slim alternatief voor de logge telecomreuzen. Wij hebben een zeer uitgebreid producten- en dienstenaanbod voor zowel bedrijven als particulieren.

Edpnet staat voor

Waarom u voor edpnet moet kiezen? U moet niets. Maar leest u hieronder even ons verhaal en voor wat wij staan en trek zelf uw conclusies. Wij gebruiken altijd ons gezond verstand. Verwacht dus geen gewichtige woorden maar wel duidelijke taal.

SERVICE & Kwaliteit

Edpnet gaat steeds voor een top dienstverlening.  Wij nemen de tijd om u als klant te leren kennen.  Wij passen onze producten en diensten aan om tot uw oplossing op maat te komen.

Deskundigheid

Wij beheren ons eigen redundant internationaal glasvezel-netwerk.  Ons technisch team waakt 24/7/365 over ons netwerk.

Flexibiliteit

Door onze horizontale organisatie-structuur kunnen wij intern op alle niveaus zeer eenvoudig communiceren en sneller beslissen.

Kosten-efficiënt

Doordat edpnet oa haar operationele kosten laag kan houden, kunnen wij u de beste prijs garanderen.