De constante dreigingen op het internet

Vandaag de dag is toegang tot het internet niet meer weg te denken uit onze werkzaamheden. We zijn afhankelijk van het internet en dat maakt ons ook zo kwetsbaar. Dagelijks zijn er een massa aanvallen met virussen, ransomware, hack-pogingen, exploits, etc. De beveiliging van uw netwerk zou topprioriteit moeten zijn.

Als IT-verantwoordelijke bent u graag goed voorbereid, zodat uw netwerk klaar is voor deze aanvallen en nieuwe bedreigingen.


Meer info

Zelflerend beveiligingssysteem

Met de beveiligingsoplossing van Sophos behoort dit definitief tot het verleden. Daar waar de klassieke oplossingen gebruik maken van lijsten van gekende virussen, lekken, malware, etc. en dus achteraf updates doen, gaat Sophos een stap verder. Sophos gaat uit van de gebruikte (aanvals)technieken en detecteert pro-actief naar nieuwe aanvallen, ook al zijn ze nog niet bekend. Het is een zelflerende toepassing die van elke mogelijke bedreiging een evaluatie maakt. Dé doorslaggevende reden waarom edpnet voor Sophos heeft gekozen.

Door het zelflerende proces wordt verdachte data sneller en nauwkeuriger gevonden en onderzocht. Er wordt direct gedetecteerd, gereageerd (zelfs als malware op 1 toestel actief is wordt deze volledig van uw netwerk afgeschermd, om erger te voorkomen), geblokkeerd en achteraf hersteld naar de orginele staat.

Beveilig uw Wi-Fi

Het is voor veel IT-managers een dagelijkse strijd, om inzicht te krijgen in de gebeurtenissen op hun draadloze netwerken. Met het centrale Wi-Fi beheer van Sophos is dit nu een fluitje van een cent. Na een eenvoudige installatie zijn alle draadloze netwerken zelf in te zien en te beheren. Het verkeer en de gebruikers worden bijgehouden en overzichtelijk gepresenteerd, zo ziet u bijvoorbeeld direct wie de meeste bandbreedte verbruikt. U kunt zelf ook alle nodige stapen ondernemen om de prestaties te verbeteren. Sophos levert draadloze Acces Points met toonaangevende prestaties.

Internettoegang tot uw netwerk verlenen aan gasten en bezoekers behoort ook tot de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos; stel een dagelijks wachtwoord of tijdgebonde vocher in, personaliseer de toegang tot de hotspots-portal met uw eigen servicevoorwaarden en branding, etc.

Hoe werkt het

Er wordt een centrale Sophos Firewall op uw netwerk geïnstalleerd en alle devices (smartphones, tablets, computers, etc.) die op uw netwerk connecteren (vanuit kantoor, thuis of onderweg) worden van Sophos software voorzien. Vanaf dat moment staat de client-software constant in verbinding met de Sophos centrale.

Synchronized Security, dat is wat de Sophos oplossing zo sterk maakt. Uw volledige netwerk met alle clients en de firewall werken als één geheel samen. Het is een effectieve oplossing die eenvoudig in te zetten is en direct zorgt voor bescherming tegen geavanceerde bedreigingen. Via een centrale webpagina beheert u alles eenvoudig zelf: toestellen toevoegen, verwijderen en analyseren. U wordt op de hoogte gebracht van elk eventueel risico.

Met Sophos heeft u eindelijk de controle!

Waarom kiezen voor een Sophos oplossing

  • Een all-in-one oplossing: anti-virus, anti-malware, anti-cryptolocker en firewall
  • Centraal beheer & beveiliging van uw Wi-Fi
  • Centraal beheer in de cloud
  • Eenvoudig maar toch zeer professioneel
  • Maandelijkse facturatie op basis van gebruik
  • Bescherming zonder vertraging, gebruikers merken geen vertraging in het gebruik van hun device
  • Sophos is internationaal gerenommeerd en bovendien marktleider in het MKB-segment

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat