Wat is het verschil tussen Windows hosting en Linux hosting

De manier waarop de hostings gebruikt worden, is voor beiden identiek.

Het is niet zo dat u voor een Linux hosting zelf Linux moet hebben. Dit duidt enkel het besturingssysteem van de server aan.

Het onderscheid tussen beide types bestaat enkel in de ondersteuning van verschillende scripting talen: Windows Hostings kunnen naast HTML, Flash en javascript ook ASP, ASP.net en Access databases ondersteunen. Linux Hostings kunnen naast HTML, Flash en javascript ook php en MySQL databases ondersteunen.

Last updated on Apr 27, 2017 | Tags: