FRITZ!Box 6890 LTE modem/router

De FRITZ!Box 6890 LTE, die edpnet exclusief in een managed formule aanbiedt bij het VDSL en Fiber Pro abonnement, is ideale hardware voor wie altijd online moet zijn. De router heeft een ingebouwde 4G backup functie: van zodra de vaste internetverbinding wegvalt, schakelt de router over op het beschikbare mobiele netwerk. Ongeacht hoe goed uw huidige ontvangst is, de FRITZ!Box 6890 biedt altijd maximale snelheid met zowel UMTS (3G) als LTE (4G).

FRITZ!Box 6890 LTE modem/router

Internet

• ADSL, ADSL2+, VDSL2 en Fiber modem/router. Annex A/B compatible
  • Verbinding met LTE-breedband met LTE-simkaart (mini-sim)
  • Ingebouwde 4G backup functie
  • Native IPv6-ondersteuning

Opgelet: geen mogelijkheid voor bridge mode

Telefonie

• 2 analoge poorten voor telefoon, fax- of antwoordapparaat
  • ISDN-S₀-bus voor ISDN-telefoons of ISDN-telefooncentrale
  • DECT-basisstation voor aansluiting van maximaal 6 draadloze telefoons
  • Geïntegreerd digitaal antwoordapparaat met maximaal 5 voicemail-boxen
  • Faxfunctie inclusief doorsturen per email (fax-to-mail)
  • Oproepomleiding, interne gesprekken, conferenties met drie partijen, oproepen doorverbinden en blokken
FRITZ!Box 6890 LTE modem/router

LTE

• LTE-categorie-6-modem (FDD)
  • Tot 300 Mbps op internet via LTE (4G)
  • Tot 42 Mbps via UMTS/HSPA+ (3G)
  • Multibandondersteuning: 5 LTE- en 2 UMTS-frequenties (LTE: band 1, 3, 7, 8 en 20; UMTS: band 1 en 8).
  • Externe antennes optioneel aansluitbaar

LAN

• Gemakkelijke en snelle netwerkverbinding van computers, laptops, speelconsoles, ... ofwel draadloos of via 1 van de 4 Gigabit-poorten (10/100/1000BASE-T)
  • 1 geïntegreerde USB-poort (USB 3.0) voor printer- of netwerkopslag
  • Verschillende beveiligingsfuncties zoals geïntegreerde firewall, WPA2-codering, kinderslot, ...
  • Ingebouwde VPN-server voor thuiswerkers

Opgelet: geen mogelijkheid voor bridge mode

Wireless LAN

• Dual-WLAN AC +N met 1733 Mbps (5 GHz) + 800 Mbps (2,4 GHz) voor gelijktijdig gebruik van beide WLAN-frequenties
  • MESH Wi-Fi ondersteuning
  • WiFi-toegang voor gasten: veilig surfen voor vrienden en bezoekers
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Edpnet gebruikt ook commerciële/advertentiecookies die worden gebruikt om advertenties op websites van derden te personaliseren. Deze cookies zijn standaard uitgeschakeld. Maar u kunt ervoor kiezen om ze hieronder in te schakelen. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details.

Cookies instellen
Commerciële/advertentie cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Het is de bedoeling om edpnet-advertenties, die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker, weer te geven op derde partij websites. Wie deze derde partijen zijn, kan je lezen in onze Cookie Policy.