FRITZ!Box 7530 modem/router

De FRITZ!Box 7530 is het nieuwe vlaggenschip van de FRITZ!Box-serie van AVM.

Behalve een ADSL/VDSL-modem en een WiFi-router in één apparaat is de FRITZ!Box 7530 bovendien voorzien van een geïntegreerde DECT-telefooncentrale en gigabit-ethernet, USB-aansluiting en mediaserver.

AVM zet deze keer sterk in op een optimaal bereik van het WiFi-netwerk bij je thuis.  Niets is zo vervelend dan een slecht WiFi-bereik in huis.  Maar met de nieuwe Mesh-technologie behoort dat tot de verleden tijd.  Door meerdere toestellen, de FRITZ!Box modem en de netwerkversterkers (FRITZ!WLAN repeaters), in huis met elkaar te verbinden zorg je als het ware voor een ‘net’ (mesh in het Engels) van meerdere Wifi-netwerken.

Het toestel ondersteunt ook VDSL Supervectoring, waarbij VDSL-snelheden tot 300 Mbps mogelijk zijn, van zodra Proximus dit ondersteunt.

Het model is nog maar net bekroond door het magazine Hardware.Info met een Excellent Choice award.

FRITZ!Box 7530 modem/router
FRITZ!Box 7530 modem/router

Internet

• ADSL, ADSL2+, VDSL2 en Fiber modem/router. Annex A/B compatible
  • Native IPv6-ondersteuning

Telefonie

• 1 analoge poort voor telefoon, fax- of antwoordapparaat
  • DECT-basisstation voor aansluiting van maximaal 6 draadloze telefoons
  • Geïntegreerd digitaal antwoordapparaat met maximaal 5 voicemail-boxen
  • Faxfunctie inclusief doorsturen per email (fax-to-mail)
  • Oproepomleiding, interne gesprekken, conferenties met drie partijen, oproepen doorverbinden en blokken
  • Uitgebreide PBX-functionaliteit: oproepomleiding, oproepafwijzing en wisselgesprek, interne conferentie met drie partijen, snelkiesnummers...
  • Beheer van maximaal 20 SIP-accounts (SIP-adressen)
  • Bellen met super voordelige tarieven via internet met VoIP (zelfs als de pc uit staat) of via een vaste analoge lijn

Lokaal netwerk

• Gemakkelijke en snelle netwerkverbinding van computers, laptops, speelconsoles, ... ofwel draadloos of via 1 van de 4 Gigabit-poorten (10/100/1000BASE-T)
  • 1 geïntegreerde USB-poort (USB 3.0) voor printer- of netwerkopslag
  • Verschillende beveiligingsfuncties zoals geïntegreerde firewall, WPA2-codering, kinderslot, ...
  • Ingebouwde VPN-server voor thuiswerkers
  • Gebruikersinterface geoptimaliseerd voor smartphones en tablets (reagerend ontwerp)

Wireless LAN

• Dual-WLAN AC +N met 866 Mbps (5 GHz) + 400 Mbps (2,4 GHz) voor gelijktijdig gebruik van beide WLAN-frequenties
  • MESH Wi-Fi ondersteuning
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Edpnet gebruikt ook commerciële/advertentiecookies die worden gebruikt om advertenties op websites van derden te personaliseren. Deze cookies zijn standaard uitgeschakeld. Maar u kunt ervoor kiezen om ze hieronder in te schakelen. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details.

Cookies instellen
Commerciële/advertentie cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Het is de bedoeling om edpnet-advertenties, die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker, weer te geven op derde partij websites. Wie deze derde partijen zijn, kan je lezen in onze Cookie Policy.