Hoe kan ik een automatische incasso aanvragen

U kan uw automatische incasso heel eenvoudig in orde brengen door te surfen naar onze online SEPA pagina. U logt in met uw my edpnet gebruikersnaam en wachtwoord, die u beiden kan terugvinden op uw configuratie document of het bevestigingsdocument van uw bestelling.

Er zal daarna gevraagd worden om uw IBAN nummer in te geven. U kent uw IBAN nummer nog niet, ga dan naar www.ibanbicservice.nl en geef uw rekeningnummer in. De tool zal uw IBAN nummer als resultaat geven.

Nadat u op de knop ‘maak mandaat aan’ gedrukt heeft, zal u een overzichtspagina te zien krijgen, met daarop uw IBAN nummer, de status van uw mandaat-aanvraag en het eigenlijke mandaat-document. Open het document, vul de nodige gegevens in en volg de instructies zoals aangegeven.

Wij informeren u van zodra uw mandaat actief is.

Last updated on Jan 26, 2015 | Tags: