Wat is de handigste manier om mijn factuur te betalen

Via een automatische incasso betalen is eigenlijk de meest eenvoudige manier. U kan geen betalingen vergeten, alles wordt juist en op tijd betaald. U stuurt uw getekend mandaat (toestemming) naar edpnet en wij zorgen ervoor dat uw automatische incasso in orde komt.

Een mandaat aanvragen kan via de online SEPA pagina  U logt in met uw my edpnet gebruikersnaam en wachtwoord (die u kan terugvinden op uw configuratiedocument of uw bevestigingsdocument van uw bestelling). Volg daarna de nodige instructies.

Last updated on Jan 23, 2015 | Tags: