Wat is het voordeel van een automatische incasso

Via een automatische incasso betalen is eigenlijk de meest eenvoudige manier. Wij vragen aan uw bank om de facturen te betalen. U hoeft dus zelf niets meer te doen. U kunt geen betalingen vergeten, alles wordt juist en op tijd betaald. U stuurt uw getekend mandaat (toestemming) naar edpnet en wij zorgen ervoor dat uw (Europese) automatische incasso in orde komt.

Een mandaat aanvragen kan via de online SEPA pagina  U logt in met uw my edpnet gebruikersnaam en wachtwoord (die u kan terugvinden op uw configuratiedocument of uw orderbevestiging). Volg daarna de nodige instructies.

Last updated on Jan 26, 2015 | Tags: