Hoe kan ik mijn mailbox logins wijzigen

Nadat u ingelogd bent op uw My Edpnet kunt u via "Mijn Configuratie" > "Mijn Mailboxen" uw mailboxen beheren.

Gebruikersnaam en wachtwoord

In dit venster kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord van de mailbox zien en eventueel wijzigen.

Hoe kan ik mijn mailbox logins wijzigen

Om uw wachtwoord te wijzigen vult u een nieuw wachtwoord in van uw keuze of u klikt op "Genereer" om een willekeurig wachtwoord te genereren.

Wij raden u aan om een sterk wachtwoord te kiezen voor uw mailbox. Daarvoor gebruikt u best hoofdletters, kleine letters, cijfers en tekens door elkaar.

Let op! : Wij wijzen u erop dat als de gebruikersnaam veranderd wordt, alle huidige mails die gelinkt zijn aan die gebruikersnaam verloren zullen gaan.

Om de wijzigingen op te slaan klikt u op "Update details".