Kan ik een content management-systeem gebruiken, zoals DotNetNuke, Drupal, FrontPage, Joomla of WordPress

Dat kunt u zeker doen.

Toch kan het geen kwaad om na te gaan wat de minimum systeemvereisten van uw content management-systeem zijn. Bezoek hiervoor zijn website.

Linux

U kunt het zelf altijd nakijken welke parameters uw Linux-webhosting server heeft:

• log in op my edpnet
  • ga naar Mijn configuratieMijn hosting(s)
  • onder Hostname Server staat het adres van uw webhosting server (bvb, lweb01.edpnet.net)
  • surf naar: het-adres-van-uw-webhosting dubbelpunt info.php (bvb, lweb01.edpnet.net:info.php).

Onze Linux servers maken gebruik van o.m. Drupal, Joomla en WordPress mogelijk.
Opgelet: bv. de "mod_rewrite Apache module" dient u te laten activeren. Contacteer hiervoor onze helpdesk.

Windows

Als u de parameters van uw Windows webhosting server wilt weten, contacteer hiervoor onze helpdesk.

Op onze Windows server kunt u zonder probleem DotNetNuke en FrontPage-extensies gebruiken.

Opgelet: contacteer onze commerciёle dienst om te weten of benodigde onderdelen gratis of betalend zijn.

Last updated on May 11, 2017 | Tags: