Help & Support

Welke instellingen heb ik nodig voor mijn hosting

Protocol FTP HTTP
Adres ftp://www.uwdomeinnaam.extensie http://www.uwdomeinnaam.extensie
Poort 21 80
Authenticatie gebruikersnaam + wachtwoord -

 

edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.
Minimale cookies accepteren