Kan ik mijn smartphone thuis voor edpnet Telephony gebruiken

Fritz App

FRITZ!App Fon maakt gebruik van de WLAN om verbinding te maken tussen uw iPhone of Android smart Phone en het lokaal draadloos FRITZ!Box netwerk.

Op die manier is het maken en ontvangen van oproepen via edpnet telephony veel simpeler en is er geen nood meer aan analoge- of dect-telefoontoestellen.

Deze app is beschikbaar voor iOS en Android: FRITZ!App Fon for iOS | FRITZ!App Fon for Android