Waar vind ik de nodige gegevens om edpnet telefonie te configureren

Om uw telefonie in uw VoIP-toestel te configureren dient u met de volgende gegevens van onze server rekening te houden:

SIP Server Register Server Outbound Proxy Server
Protocol SIP
Server Adres voip.edpnet.nl
Poort 5060
Authenticatie uw telefoonnummer + wachtwoord

Eens het abonnement actief is stuurt edpnet u uw telefoonnummer en wachtwoord per mail door.

Nadien vindt u deze info terug in my edpnet:

• log in op my edpnet
  • ga naar Mijn configuratie -> Mijn Telefonie

Waar vind ik de nodige gegevens om edpnet telefonie te configureren

• klik op Wijzigen naast uw telefoonnummer

Waar vind ik de nodige gegevens om edpnet telefonie te configureren

• Hier ziet u uw telefoonnummer en het wachtwoord voor uw telefonie:

Waar vind ik de nodige gegevens om edpnet telefonie te configureren