Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7340 vernieuwen

Stap 1 - Inloggen

Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7340 vernieuwen

Stap 2 - Wizard

Ga naar Wizards en klik op Firmware Update.

Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7340 vernieuwen

Stap 3 - Update de firmware

• Als er een nieuwe firmware beschikbaar is, dan zal u de oude en de nieuwe onder elkaar zien.
  • Klik op Start Firmware Update Now om te starten met de firmware update.
Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7340 vernieuwen

Stap 4 - Klaar!

• De modem zal nu de nieuwe firmware downloaden en daarna de huidige updaten.
  • Tijdens dit proces zal het lampje 'INFO' constant knipperen.
  • Eens de nieuwe firmware is ingeladen, zal de modem herstarten.
Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7340 vernieuwen

Proficiat, u hebt nu de firmware geupdatet!