Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Automatisch updaten

Manueel updaten

Automatisch updaten

Stap 1 - Inloggen

Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Stap 2 - Firmware Update

• Ga links in het menu naar System en klik op Firmware Update.
  • Klik nu op Find New Firmware om te zoeken naar nieuwe firmware.
Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Stap 3 - Start

• Als er een nieuwe firmware beschikbaar is, dan zal u de oude en de nieuwe onder elkaar zien.
  • Klik op Start Firmware Update Now om te starten met de firmware update.
Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Stap 4 - Klaar!

• De modem zal nu de nieuwe firmware downloaden en daarna de huidige updaten.
  • Tijdens dit proces zal het lampje 'INFO' constant knipperen.
  • Eens de nieuwe firmware is ingeladen, zal de modem herstarten.
Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Proficiat, u hebt nu de firmware geupdatet!

Manueel updaten

Stap 1 - Inloggen

Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Stap 2 - Wizard

Ga naar Wizards en klik op Firmware Update.

Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Stap 3 - Start

• Via Save Settings kan u de huidige instellingen bewaren als backup..
  • Kies via Browse het firmware bestand op uw computer. (U kan de laatste nieuwe firmware downloaden van ftp://ftp.avm.de/fritz.box)
  • Klik op Update om de firmware update te starten.

Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Stap 4 - Klaar!

• De modem zal nu de nieuwe firmware downloaden en daarna de huidige updaten.
  • Tijdens dit proces zal het lampje 'INFO' constant knipperen.
  • Eens de nieuwe firmware is ingeladen, zal de modem herstarten.
Hoe kan ik de firmware van mijn FRITZ!Box Fon WLAN 7360 vernieuwen

Proficiat, u hebt nu de firmware geupdatet!

edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Edpnet gebruikt ook commerciële/advertentiecookies die worden gebruikt om advertenties op websites van derden te personaliseren. Deze cookies zijn standaard uitgeschakeld. Maar u kunt ervoor kiezen om ze hieronder in te schakelen. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details.

Cookies instellen
Commerciële/advertentie cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Het is de bedoeling om edpnet-advertenties, die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker, weer te geven op derde partij websites. Wie deze derde partijen zijn, kan je lezen in onze Cookie Policy.