Help & Support

Hulp op afstand

Als u online bent en u hebt hulp op afstand nodig ( bvb voor de configuratie van uw e-mail account, VoIP telefonie, enz...), kunt u ons op afstand toegang geven tot uw computer.

Klik op de link:

Ik gebruik Windows 

Ik gebruik MacOS 

U hebt Windows: voer het bestand uit.

U hebt MacOS : sla het bestand op, open het archief en start de applicatie.

Geef uw gebruikersnaam en het wachtwoord door aan één van onze Helpdesk Engineers.

edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.
Minimale cookies accepteren