Help & Support

Waar vind ik de nodige gegevens om mijn DSL te configureren

Om uw DSL in de modem te configureren dient u met de volgende gegevens rekening te houden:

  ADSL(2)(+) SDSL VDSL2
Lijn type Annex A: Analoog/NLS (PSTN);
Annex B: ISDN
ETSI Annex B Annex A
Encapsulatie 
(Dyn IP)
Enet Encap (RFC 1483 Bridge) - Enet Encap (RFC 1483 Bridge)
Encapsulatie 
(Vast IP)
PPPoE
Multiplexing LLC -
ATM VPI: 0 / VCI: 35 -
Ethernet - VLAN: 6
Authenticatie 
(Dyn IP)
-
Authenticatie 
(Vast IP)
gebruikersnaam@edpnet.nl+ wachtwoord
 

 

Eens het abonnement actief is stuurt edpnet u alle nodige gegevens per mail door.

Nadien vindt u deze info terug in my edpnet. onder Mijn xDSL verbinding(en).

edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.
Minimale cookies accepteren