Wat is FRITZ!App Fon

FRITZ!App Fon maakt gebruik van WLAN om uw iPhone of Android smartphone met uw locaal draadloos FRITZ!Box netwerk te verbinden.

Met FRITZ!App Fon kunt u zowel inkomende als uitgaande gesprekken via edpnet telefonie voeren zonder gebruik van analoge of DECT-telefoontoestellen te maken.

FRITZ!App Fon is beschikbaar voor iOS en Android.

Voor alle vragen in verband met deze app dient u rechtstreeks met AVM contact op te nemen.