Waar vind ik de nodige gegevens om mijn mail te configureren

Om uw mail te configureren dient u met de volgende gegevens rekening te houden:

Inkomend Uitgaand Webmail
Protocol POP3 IMAP SMTP HTTP
Adres mail.edpnet.nl relay.edpnet.nl* webmail.edpnet.nl
Poort
(onbeveiligd)
110 143 25 80
Poort
(beveiligd)
995 993 25 (STARTTLS) -
Authenticatie gebruikersnaam + wachtwoord Optioneel** gebruikersnaam + wachtwoord

* Indien u surft via een andere provider dan edpnet, vult u hier de SMTP-server van die provider in.

** Optioneel indien u via de edpnet-verbinding surft, maar noodzakelijk (met gebruikersnaam en wachtwoord) indien u ook gebruik maakt van andere netwerken.

Eens het abonnement actief is stuurt edpnet u de logins per mail door.

Nadien vindt u deze info terug in my edpnet onder Mijn mailbox(en).

Zie ook:

Hoe stel ik Mozilla Thunderbird in voor mijn edpnet e-mailadres?

Hoe stel ik Opera Mail in voor mijn edpnet e-mailadres?

Hoe stel ik Windows Live Mail in voor mijn edpnet e-mailadres?