Welke besturingssystemen ondersteunt edpnet DSL

Computers die werken onder Windows (XP, Vista, Windows 7, Windows 8), MacOS, iOS, Android of een Unix-variant, inclusief Linux, kunnen in principe zonder problemen worden gebruikt voor een edpnet DSL-aansluiting. Echter ondersteuning wordt alleen aan Windows systemen gegeven.

Zie ook:

Mag ik een thuisnetwerk op de DSL-verbinding aansluiten?

Hoe moet de beschikbaar gestelde telefoonlijn fysiek zijn afgewerkt zodat ik DSL kan installeren?

Wat voor aansluiting heb ik nodig op mijn computer voor DSL?

Is mijn modem geschikt voor edpnet DSL?

Waarom heb ik een splitter nodig?

Ik wil draadloos internet. Wat heb ik nodig?

Wie installeert internet (en telefonie) op mijn adres?